Paleo Boller

Lækre paleo boller som kan bruges som burgerboller, sandwichbrød eller som morgenmadsboller!

IngredienserTil 2 person(er)

  • frø & smuttede mandler250 g
  • loppefrøskaller1 dl
  • vand2,5 dl
  • olivenolie0,5 dl
  • øko æg1 stk
  • salt1,5 tsk

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 180 grader.
  2. Blend frø og smuttede mandler så fint som du kan og bland med resten i en skål. Lad det stå i 4-5 minutter så loppefrøskallerne kan gelere, og rør så i det igen.
  3. Fordel dejen i lige store klumper på bagepapir på en bradepande med f.eks. en dejskraber, og form dem så til boller og bag i ovnen.
  4. Jo større bollerne er, jo længere tid skal de have. Hvis der er fire boller som er ca. 1-1,5 cm tykke skal de have 40-45 min.

Jeg lavede f.eks. fire burgerboller og dette er resultatet :) image (4)

Næste dag spiste jeg så en bolle som sandwich med kylling og det var også herregodt!

Du kan også lave små og runde boller som du så kan servere til morgenmadshyggen på lørdag ;)

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger