Paleo Bearnaise

En dejlig simpel, nem og velsmagende bearnaise sauce. Min kæreste, som ellers ELSKER Knorr versionen, har endda godkendt denne paleostyle bearnaise.

IngredienserTil 2 person(er)

  • øko æggeblommer2 stk
  • smør100 g
  • estragonhåndfuld
  • kørvelhåndfuld
  • citronsaft1½ spsk
  • salttil smagning

Fremgangsmåde

  1. Tag en kasserolle. Smid smør og æggeblommer op i, og tænd op for gryden på LAV varme og pisk, pisk, pisk.
    LAV varme for mig er, på 4 ud af ni. Og jeg har induktion.
  2. Når smørret er smeltet, og din sovs har den ønskede tykkelse, tag da gryden af varmen og tilsæt en håndfuld estragon og kørvel, pisk.
  3. Tilsæt salt og citronsaft. Pisk.
  4. Smag på sovsen, og tilsæt evt. mere salt eller citronsaft, eller estragon eller kørvel - det kommer an på hvilken smag du foretrækker. Jeg kan f.eks. godt lide den lidt sur, så jeg har ca. 3½ spsk. citronsaft i min sovs.
  5. Når du er tilfreds med sin sovs, så server den med det samme!
    Men den smager faktisk også meget godt kold :)

Jeg serverede min bearnaise til ovnstegte andebryster med rodfrugtefritter – hvilket var himmelskt!

Hvad serverer du din bearnaise sovs med?

<3

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger