Paleo bananis i hjemmelavet chokoladeskål

Fantastisk nem og forfriskende paleois som serveres i hjemmelavet chokoladeskål! Nammi!

PaleoisTil 1 person(er)

  • Bananer skåret i skiver2 stk
  • Vaniljepulver1 tsk

ChokoladeformTil 1 person(er)

  • Mørk Chokolade100 g

Fremgangsmåde

  1. Skær bananerne i skiver og sæt i en frysepose og frys i 4-5 timer.
  2. Imens bananerne hygger sig i fryseren kan du lave chokoladeskålene.
    Smelt chokoladen over et vandbad, og hæld ca. 1½ spsk chokolade i hver cupcakeform (tror godt du kan lave en 6-7 forme) og kør chokoladen rundt i formen så chokoladen dækker siderne samt bunden og ja.. det hele!
  3. Lad chokoladeformene stå i køleskabet og stivne indtil du skal bruge dem.
  4. Når bananerne er frosne, tag dem ud af fryseren og hæld i en foodprocessor med vaniljepulver og kør indtil det er blevet til is!
  5. Tag nu dine chokoladeforme forsigtigt ud af cupcakeformene - jeg hiver forsigtigt i siderne på selve cupcakeformen således at chokoladen slipper.
  6. Nu burde du gerne have forme der ser sådan ud
  7. Tag din paloeis og form til små iskugler og sæt i skålen!
  8. Spis!

Jeg lavede også en hindbærsovs til, hvilket også er meget nemt. ca. 100 gr. frosne hindbær i en gryde sammen med en spsk. honning og ca. 5 tsk. citronsaft. Kog det op og køl det lidt af inden du hælder det over isen.

I stedet for hindbær kan du bruge jordbær, solbær eller hvad du nu finder på – og friske bær er selvfølgelig også super lækkert!

TIP: når du blender bananerne, kan du f.eks. tilføje frosne jordbær for at give lidt ekstra smag, rålakridspulver, mynte osv. osv. Bare gi’ gas!

Enjoy! <3

Find andre is her:
Passion og ananas ispinde
Jordbæris – sorbet
Mango netarin granité
Flødeis med lakrids
Oreo-is
Laktosefri iskage med sprød bund
Mosters daim-is med Muttis twist

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger