Proteinpizza med “Spicy meatballs”

Dette var et forsøg på at kombinere en lidt sundere udgave af en pizza, med min yndlings pizza fra vores lokale pizzeria. Og det er så endt ud i denne; en pizzabund uden mel, med masser af protein, og så med en efterligning af Fabio's "Spicy meatballs" ovenpå.

Rejer på æ grill

Fantastisk saftige og velsmagende chili-ingefær-hvidløgsmarinerede rejer. Perfekte til sommerens grillaftener. Om det regner eller ej!

Chili Rejer

Sindssygt lækker ret som både er nem og hurtig at lave. Chili rejer er et sikkert hit hver gang!

Kokoskage

Dejlig lækker kokoskage som også indeholder banan og chokolade. Den serveres bedst kold med et stort glas friskpresset appelsinjuice på en varm sommerdag!

Paleo pizza

En anderledes pizza - En paleo pizza som både er sund og meget mættende :) Det er måske lidt frækt at kalde den en pizza, men det vælger jeg altså at gøre da jeg synes den ligner en pizza. Andre har også kaldt det for en "Rootza" da bunden består af rodfrugter. Jeg har forsøgt at lave lidt min egen version, og har toppet den med noget af mit yndlingsfyld. Der er mange muligheder, så det er bare at prøve sig lidt frem, både i forhold til rodfrugter og fyld.

Mandelmælk

Mandelmælk er et friskt og nemt alternativ til ris-, soya- og havremælk. Proportioneringen til at lave mandelmælk, er altid 1 dl. mandler mod 3 dl. vand. Ud fra det kan du faktisk selv justere hvor meget og hvor lidt mandelmælk du vil lave. Til denne opskrift har jeg brugt 3 dl. mandler og 9 dl. vand - det giver ca. 1 liter mandelmælk.

Græskarkernesmør

Her har du gode flerumættede fedtsyrer, zink og bla bla bla. Græskarkernesmør er vildt godt. Sindssygt nemt. Kom i gang.

Mandelsmør

Freaking-fucking-fantastic. Jeg er helt solgt. Mandelsmør kan sammenlignes med peanutbutter, men mandelsmør har en mere sød og cremet smag.

Paleo Chocolate Pudding

Jeg er helt ellevild med den her chocolate pudding! Den rammer mit ømme jeg-elsker-chokolade-punkt, og jeg spiser altid op når jeg får den serveret! Jeg anbefaler, at du er på stenalderkost for at kunne nyde den her chocolate pudding. Hvis dine smagsløg er vant til snickers, taffel chips og cola - så er den desværre ikke noget for dig.

Paleo Krymmel

Der er rigtig mange der spørger mig hvad jeg spiser til morgenmad, eftersom jeg ikke spiser brød, havregryn og andet med gluten/laktose. Jeg spiser tit det her hjemmelavede krymmel med mandelmælk (hjemmelavet selvfølgelig ;) ), bananer og rosiner, da det er sådan en nem og hurtig morgenmad! Det fungerer også som topping til dessert eller som snack i løbet af dagen.

Paleo mayo

Det her er opskriften på en simpel paleo mayonnaise dressing. Jeg bruger denne opskrift til fx at lave chilimayo som, vi jo alle ved, er røvgodt til pomfritter og andre bagte rodfrugter.

Paleo brød

Der findes et hav af opskrifter på paleo brød. Den som jeg deler med jer nu, er en opskrift som jeg personligt er meget glad for. Jeg har prøvet mig lidt frem og tilbage med forskellige nødder, kerner osv. og har på den måde fundet ud af hvad det er for en smag og konsistens jeg kan lide - og jeg opfordrer dig, til at gøre det samme.

Paleo lasagne

Virkelig lækker paleo "lasagne" - uden pasta lasagneplader. Den tager lidt tid og der skal lige koordineres rigtigt, og den kræver lidt mange forskellige ingredienser. Men den er det hele værd :)

Stenalderkvindeopskrift på Kyllingmangokarry!

Det bedste ved den her ret, er at man får det hele på én gang! Sødmen fra mangoen, det stærke bid fra chilien, den dejlige runde, varme og velkendte karrysmag samt den aromatiske koriander gør den her ret til noget af en sanselig oplevelse.

Nem tomatsauce

Den her tomatsauce er vildt nice. Den er simpel og velsmagende, og den passer perfekt til din hjemmelavede pizza (eller pasta).

Æggeblomst

Er morgenmad ikke dagens vigtigste måltid? Jeg er i hvert fald ret vild med morgenmad, spiser den to gange ;) Jeg er ret vild med de her æggeblomster, de er pæne at se på og så gør de dagens vigtigste måltid lidt sjovere.

Paleo pandeklatter

Jeg har ledt efter en opskrift på pandekager uden mel og mælk med lys, lygte og lup i lang tid! Og endelig fandt jeg THE opskrift. Pandekager vil jeg måske ikke helt kalde dem.. nærmere pandeklatter. Men uanset navn, så smager de dælme dejligt.