Æggesalat med æble

Karry og æble er bare fantastisk sammen. Derfor lavede jeg forleden en æggesalat med et sødt indslag af æble. Nomnomnom - det kan anbefales!

Kreativ tunmousse

Til hver julefrokost de sidste mange år har jeg ALTID medbragt tunmousse. Og det tænker jeg lidt at der er en grund til ;) Den har i hvert fald altid været meget populær. Denne gang har jeg prøvet at servere den på en lidt mere kreativ måde.

Hjemmelavet nutella

Det lyder måske en smule overskudsagtigt at lave sin egen nutella. Men det er altså det hele værd. Bare det, at man kan smage og mærke der er nødder i, gør oplevelsen meget bedre.

Pæremarmelade

Når valget står mellem at købe marmelade eller lave det selv, så falder valget til hjemmelavet marmelade! Her er en let, frisk og super nem opskrift på en pæremarmelade... Udover det kan bruges oven på en rugbrøds-ostemad, er den også genial til et par pandekager!

Rødbedepesto

Smuk pink rødbedepesto som kan nydes til et godt stykke brød, i en sandwich eller som dyppelse til aftensmaden. Lige meget hvad du vælger kan det ikke gå galt.

Mandelsmør

Freaking-fucking-fantastic. Jeg er helt solgt. Mandelsmør kan sammenlignes med peanutbutter, men mandelsmør har en mere sød og cremet smag.