Pæremarmelade

Når valget står mellem at købe marmelade eller lave det selv, så falder valget til hjemmelavet marmelade! Her er en let, frisk og super nem opskrift på en pæremarmelade... Udover det kan bruges oven på en rugbrøds-ostemad, er den også genial til et par pandekager!

Til person(er)

  • Pære1 kg
  • Syltesukker500 g
  • Lime1 stk

Fremgangsmåde

  1. Skær pærene i små stykker, pres saften ud af limen og kom det ned i en gryde med syltesukkeret. Når sukkeret er smeltet, kog den mellem 10-15 minutter, eller når du kan se at det begynder at fastne i væsken. Tag den af varmen og kom den ned i et glas og i køleskabet.

Hvorfor lime?? Fordi limen gør den ekstra frisk uden at man rigtig kan smage den.

PS. Denne pæremarmelade er kalorielet, er du en sukkergris, skal du bruge det samme mængde sukker som frugt!

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger