Om Mad Kollektiv

mad kollektiv gruppebilledeMad Kollektiv er en madblog der forsøger at inspirere, hvor der inspireres kan, i madens univers. Vi er 10 mad kollektivister, der bare gerne vil dele vores passion for mad med andre. Vi holder til i Københavns området og laver alle noget helt andet, end at beskæftige os med mad, til hverdag. Når tiden er til det, går vi hver i sær i køkkenet. Alle med forskellige formål til hvad der skal kreeres. Derfor er vi også i stand til at give dig en varieret palette af inspirationsmuligheder. Flere interesserer sig for paleo (stenalderkost), nogle har passion for det italienske køkken, andre er til det enkelte eller bastante og så må vi nok også indrømme at vi alle er til de søde sager.

1 gang om måneden holder vi tema uge. I denne uge lægger vi kun opskrifter op indenfor det givne tema. Vi gør det for at udfordre os selv i køkkenet og vi gør det for at holde madglæden i live. Det er så sjovt at skulle være kreativ og opfindsom. I skulle prøve det :) Eller også kan i vælge at følge med i alt hvad vi laver her på bloggen.

I kan holde jer opdateret på Facebook, bloglovin’ eller mail ved at tilmelde jer her i højre side. I kan også følge med backstage på Instagram – det er skide hyggeligt! Vi elsker vores faste læseskare og vi håber også i elsker os. ;)

Vi håber vi kan bidrage som inspirationskilde og vi hører gerne fra jer hvis i har forslag til temaer eller lignende. I kan kontakte os her.

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger