Oliventapenade

Denne oliventapenade har jeg efterhånden lavet i en del år, og jeg er selv meget stor fan af den. Grunden til dette er, at den er utrolig nem at lave, og så minder den på ingen måde om det man kan købe i supermarkederne, og så synes jeg naturligvis at den smager fantastisk :) Jeg bruger den ofte som velkomst-snack sammen med lidt knækbrød, kiks,eller grønsagsstænger, men jeg bruger den også som "indmad" i fx. svinemørbrad eller kyllingebryst. Det var også denne oliventapenade vi havde med til Restaurant Day d. 18. august i år, hvor vi havde den på forret tallerkenen.

Til 4 person(er)

  • Sorte oliven (uden sten)100 g
  • Hvidløg1 fed
  • Soltørret tomat i olie1 tsk
  • Olivenolie2 spsk
  • Citronsaft1 spsk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Pres hvidløget. Put alle ingredienser i en minihakker eller brug en stavblender. Hæld evt. olivenolie og citron i lidt af gangen, så du selv kan vælge hvordan du synes konsistensen skal være. Der kan naturligvis tilsættes yderligere olivenolie efter smag.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger