Italiensk Oksesuppe

Lækker kraftig oksesuppe, som kan nydes med et godt glas italiensk hvidvin. Også velegnet til gæstemad.

KødTil 4 person(er)

  • Skært oksekød (tykkam, oksebryst etc.)300-400 g

GrøntsagerTil 4 person(er)

  • Kartofler4 stk
  • Gulerødder4 stk
  • Bladselleri 4 stænger
  • Løg2 stk
  • Hvidløg4 fed
  • Hakkede tomater1 dåse

KrydderierTil 4 person(er)

  • Oregano 1 spsk
  • Basilikum1 spsk
  • Timian 1 spsk
  • Lauerbærblade 4 stk
  • Salt og peber1 nip

Det sidste Til 4 person(er)

  • Oksebouillon (Vand + okseterning)1/2 l
  • Tør hvidvin2 dl

Fremgangsmåde

  1. Brun kødet af i en stor gryde.
  2. Tilsæt hvidvin og krydderier og lad det koge i 20 min.
  3. Tilsæt hakkede grøntsager og oksebouillon og lad suppen koge i 1 1/2 time.
  4. Smag til med salt og peber. Tilsæt evt. et nip sukker.

Feinschmecker tilsætter et lille bundt persille 10 min før servering.

NB!  Suppen er endnu bedre dagen derpå!

Tags:, , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger