Oksemørbrad sandwich med chimichurri

Der er mange forskellige opskrifter på chimichurri, og de er sikkert alle gode på hver sin måde. Denne version synes jeg er helt fantastisk, og inspirationen til den stammer fra vores tur til Argentina for nogle år tilbage. Sammen med oksemørbrad i en sandwich går man ikke helt galt i byen.

ChimichurriTil 2 person(er)

  • Persille½ bundt
  • Løg1 stk
  • Rød snackpeber1 stk
  • Hvidløg1 fed
  • Olivenolie1 sjat
  • Chili mix krydderi1/4 tsk

Øvrige ingredienserTil 2 person(er)

  • Ciabatta flute1 stk
  • Oksemørbrad bøffer2 stk
  • Blandet grøn salat2 håndfuld
  • Salt & peber
  • Evt. revet ost

Fremgangsmåde

  1. Hak ingredienser til chimichurrien fint, og bland dem sammen i en skål med olivenolie.
  2. Halver flutet på langs og på tværs, så du har to flutes som er skåret op. Fordel chimichurri på begge sider af flutet. Drys evt. lidt revet ost på hver side også. Gem lidt af chimichurrien til senere.
  3. Kom de halverede flutes på en bagerist og varm dem i ovnen i ca. 10 min.
  4. Mens flutene er i ovnen steges bøfferne. Det er en god idé at lade bøfferne hvile lidt efterfølgende, så beregn ca. 15 min til stegning og hvile i alt, afhængig af hvor rød eller gennemstegt du kan lide din bøf.
  5. Skyl salaten og fordel den på to af de halve brød. Skær bøffene i skiver på ca. ½ cm, og læg dem ovenpå salaten. Tag resten og chimichurrien og fordel den over bøfferne.
  6. Server evt. sandwichen med et træspyd i, for at holde bedre sammen på den. Velbekomme!
Tags:, ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger