Nudelret med kylling og lækker woksauce

Lækker wokret med sprøde grønsager, kylling og en fantastisk hjemmelavet sauce.

IngredienserTil 2 person(er)

  • Kylling280 g
  • Rød snackpeber2 stk
  • Løg1 stk
  • Hvidløg1 fed
  • Olie til stegning

SauceTil 2 person(er)

  • Soya1/4 dl
  • Østerssauce1/4 dl
  • Fiskesauce1 lille sjat
  • Olivenolie1/4 dl
  • Æg1 stk
  • Vand3/4 dl

TilbehørTil 2 person(er)

  • Nudler120 g

Fremgangsmåde

  1. Skær snackpeber og løg i strimler. Hak hvidløget fint. Steg det på panden i lidt olie.
  2. Skær kyllingen i strimler.
  3. Når grønsagerne virker møre, tages de af panden og lægges på en tallerken. Herefter steges kyllingen og krydres med salt og peber.
  4. Mens kyllingen steger, laves saucen klar. Tag et vandglas eller lign. med plads til ca. 2 dl. Hæld soya, østerssauce, fiskesauce og olivenolie op i glasset. Slå et æg ud i glasset og rør det med en gaffel sammen med med de andre ingredienser. Hæld til sidst vand i til glasset er næsten fyldt.
  5. Når kyllingen er stegt, hældes grønsagerne tilbage på panden og steger videre sammen med kyllingen. Herefter hældes saucen over, lidt af gangen. Rør rundt i blandingen. Den kan sagtens komme til at se lidt grynet ud, det er pga. ægget.
  6. Sæt nudlerne over, og når de er færdige efter få minutter, passer det også med at kylling, grønsager og sauce er klar. Hæld fyldet over nudlerne, evt. i en dyb tallerken. Velbekomme :)
Tags:, , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger