Nøddetoppe

De klassiske kokostoppe er nu forklædt som lækre sprøde nøddetoppe med marcipan og chokolade. Mums!

Ingredienser til 20 stk.Til 10 person(er)

  • Smør50 g
  • Hasselnødder200 g
  • Sukker1 dl
  • Marcipan100 g
  • Øko æg1 stk
  • 70 % chokolade med appelsin krokant

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Smelt smøret ved lav varme.
  3. Hak hasselnødderne i en minihakker til de er helt fine.
  4. Kom hasselnødderne i en skål og riv marcipanen over.
  5. Kom æg, sukker og smør ned til nødder og marcipan og rør godt igennem.
  6. Gør en bagplade klar med bagepapir og afsæt 20 små (ca. teskestore) trekanter herpå.
  7. Bag dem i 30 minutter til de har fået en gylden overflade.
  8. Lad toppene køle helt af før bunden kan dyppes i den smeltede chokolade.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger