Hasselnøddecupcakes med creamcheese

Her er et bud på en lækker sprød nøddecupcake. Selvom creamcheesen er ufattelig sød, er de to ting et perfekt match. Du kan pynte dem som du ønsker, det er kun fantasien der sætter grænser. Vi havde dem med til restaurant day d. 18. august og vores gæster var vilde med den lille sag.

Nøddecupcakes (50 små)Til 50 person(er)

  • Blødt smør200 g
  • Vaniljesukker2 tsk
  • Salt 1/2 tsk
  • Æg3 stk
  • Hasselnødder100 g
  • Hvedemel350 g
  • Bagepulver1 1/2 tsk
  • Mælk1 1/2 dl

CreamcheeseTil 50 person(er)

  • Blødt smør120 g
  • Flormelis1 kg
  • Flødeost200 g
  • Vaniljesukker2 tsk
  • Friskpresset citronsaft2 spsk

Fremgangsmåde

  1. Først laves cupcakesne. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Rør smør, sukker og vanillesukker sammen i en skål.
  3. Pisk æggene i et ad gangen.
  4. Rør sigtet hvedemel, salt og bagepulver og fint hakkede hasselnødder i dejen.
  5. Tilsæt til sidst mælken.
  6. Fordel dejen i muffinforme og bag dem i ca.20 minutter.
  7. Bland alle ingredienserne til creamcheesen. Kom det i en sprøjtepose og kom det på de afkølede cupcakes. Pynt med hvad du ønsker. På billedet er der brugt en rigtig god kakao, som er drysset over med en si.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger