Nem tomatsauce

Den her tomatsauce er vildt nice. Den er simpel og velsmagende, og den passer perfekt til din hjemmelavede pizza (eller pasta).

IngredienserTil 4 person(er)

  • Store løg2 stk
  • Hvidløg4-5 fed
  • Olivenolie3-4 spsk
  • Flåede tomater2 stk
  • Tørret eller fresh oregano3 spsk
  • Salz und pfeffer

Fremgangsmåde

  1. Skræl løg og skær ud i store både. Tag en gryde som kan indeholde mindst 1,5 l. væske. Hæld olivenolien i gryden og svits løgene.
  2. Skræl hvidløgsfeddene og knus dem med bladet af kniven mod skærebrættet, og smid dem i gryden sammen med das zwiebeln (aka. løg). Lad det småstege ved middelvarme i et par minutter, i hvertfald indtil løgen bliver lidt gennemsigtig.
  3. Tilsæt så de flåede tomater og oregano. Så skal det faktisk passe sig selv i en halv time til en time - og stadig ved middelvarme, det skal bare stå og simre (med låg på selvf.).
  4. Når det har stået og leget lidt med sig selv, og du synes at det har fået nok - så tag det af varmen og brug din stavblender eller hæld det op i en normal blender. Og... blend.
  5. Smag så til med salz und pfeffer (aka. salt og peber).

TIP: hvis du ikke kan li’ oregano, så brug endelig et andet krydderi. Persille, timian, koriander, basilikum – hvad du vil!

Det er en super lækker og sund tomatsauce som er nem at lave. Den er også meget bedre end den du kan købe på krukke nede i Netto – det kan jeg garantere dig.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger