Så bliver det altså ikke nemmere at lave cheesecake! Brug dem som dessert til en brunch, på picnicturen eller som en hyggelig aftensnack på en lun sommeraften.

IngredienserTil 4-5 person(er)
- Danske øko jordbær500 g
- Flødeost125 g
- Flormelis2 spsk
- Vaniljepulver1/4 tsk
- Digestive kiks2 stk
Fremgangsmåde
- Bland flødeost, flormelis og vaniljepulver og lad det trække imens du ordner dine jordbær.
- Fjern toppen og udhul jordbæret ved, med en kniv, at fjerne den hvide stilk der kører igennem i et jordbær. Ønsker du at de skal kunne stå skal du skære en lille smule af bunden så det får en vandret flade at stå på.
- Blend digestivekiksene til helt fint pulver.
- Nu er du klar! Kom osten i en sprøjtepose og klip et lille hul i den. Fyld hvert enkelt jordbær med osten (så der kommer top på) og mas det forsigtigt ned i kiksekrummerne så det nærmest danner en lille hat.
- Sæt dem på dit serveringsfad og kom dem på køl en times tid før de er klar til servering. De kan dog sagtens tåle at stå der i længere tid, så du fx kan lave dem om formiddagen før dine gæster kommer. :)