Naan brød

Et brød der på én gang er sprødt, blødt og med en fantastisk smag af hvidløg. Fungerer perfekt som tilbehør til diverse supper.

IngredienserTil 6 person(er)

  • Gær25 g
  • Mælk2 dl
  • Yoghurt neutral1,5 dl
  • Æg1 stk
  • Sukker1 spsk
  • Salt1 tsk
  • Bagepulver0,5 tsk
  • Hvedemel 700 g

PenslingTil 6 person(er)

  • Olivenolie
  • Hvidløg
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Lun mælken og rør gær, yoghurt, æg, salt, sukker og olie sammen i en skål. Tilsæt bagepulver og hvedemel og ælt dejen godt indtil den er ensartet.
  2. Dæk skålen til og lad dejen hæve i ca. en halv time.
  3. Del dejen i 6 stykker. Placer to klumper på én bageplade beklædt med bagepapir og flad dejen ud (brødene skal derfor bages af 3 omgange). Lad brødene efterhæve i ca. en halv time igen. Tænd ovnen på 275 grader.
  4. Brødene pensles nu med olivenolie, hvidløg og en smule salt og bages i ca. 5-6 minutter, eller indtil de er gyldne og lækre :o)
Tags:, , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger