Myntelemonade

Forleden skulle jeg bruge skal af virkelig mange limes, men jeg synes altid saften også skal bruges. Så da jeg fandt denne myntelemonade på Gastros hjemmeside besluttede jeg mig for at lave den. Hold nu op hvor er den go!!

IngredienserTil 10 person(er)

  • Pebermyntetebreve3 stk
  • Kogende vand1 l
  • Øko lime4 stk
  • Øko citron 2 stk
  • Rørsukker150 g
  • Mynte1 bundt

Fremgangsmåde

  1. Pluk alle bladene af mynten og kom stænglerne i en gryde.
  2. Kom tre breve med din yndlingspebermyntete (Min yndlings er Pukkas Pebermynte og lakridste) i gryden sammen med to limes som er skåret i skiver og en liter kogende vand.
  3. Lad det trække en 5-10 minutter og kom sukkeret i og rør til det opløses. Lad det derefter køle 10-20 minutter.
  4. Fyld is i en tredjedel af din blender. Kom alle mynebladene i og pres saften ud af citroner og limes og kom det i.
  5. Si teen ned i blenderen og blend i ca. 5 minutter.
  6. Held det hele igennem i si og på flasker. Jeg fik ca. 2 gange 75 cl.

Køl den ned og nyd den med det samme. Jo længere den trækker i køleskabet jo mere smager den af pebermynte. Jeg synes det blev lige i overkanten efter to dage i køleren. Men det er jo smag og behag :)

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger