The Muffuletta Double Sub

Denne Muffuletta Double Sub er vores fortolkning af den klassiske amerikanske arbejder sandwich. The Muffuletta blev opfundet af en siciliansk immigrant i New Orleans og muffuletta var egentlig betegnelsen for det brød der blev brugt. Vi har dog valg at bruge baguette i stedet for muffuletta-brød for at prøve at fortolke den på vores egen måde.

IngredienserTil 4-8 person(er)

  • Grøn pesto 1 lille dåse
  • Frisk basilikum 1 bundt
  • Oliven (glas med både grønne og sorte)1 dåse
  • Tomater3-4 stk
  • Mozzarella2 stk
  • Grana ost (eller anden nøddeagtig ost)1/2 stk
  • Kogt skinke 1 pakke
  • Lufttørret skinke1 pakke
  • Baguette2 stk
  • Salt og peber2 spsk

Fremgangsmåde

  1. Hak de grønne og sorte oliven og fordel dem sammen med pesto og tomater på den ene del af den overskårende baguette.
  2. Herefter hakkes basilikum og fordeles over tomaterne og ovenpå kommes den kogte skinke.
  3. Den luftørrede skinke fordeles og ovenpå kommes mozzarellaen.
  4. Tilsidst kommes grana ost på og der "smages til" med salt og peber.
  5. Sandwichen lukkes og er klar til servering.
    (Burg evt. køkkenfilm til at "stramme den op" og læg i køleskab i 15 min.)

    The Muffuletta Double Sub!
Tags:, , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger