Denne Muffuletta Double Sub er vores fortolkning af den klassiske amerikanske arbejder sandwich. The Muffuletta blev opfundet af en siciliansk immigrant i New Orleans og muffuletta var egentlig betegnelsen for det brød der blev brugt. Vi har dog valg at bruge baguette i stedet for muffuletta-brød for at prøve at fortolke den på vores egen måde.

IngredienserTil 4-8 person(er)
- Grøn pesto 1 lille dåse
- Frisk basilikum 1 bundt
- Oliven (glas med både grønne og sorte)1 dåse
- Tomater3-4 stk
- Mozzarella2 stk
- Grana ost (eller anden nøddeagtig ost)1/2 stk
- Kogt skinke 1 pakke
- Lufttørret skinke1 pakke
- Baguette2 stk
- Salt og peber2 spsk
Fremgangsmåde
- Hak de grønne og sorte oliven og fordel dem sammen med pesto og tomater på den ene del af den overskårende baguette.
- Herefter hakkes basilikum og fordeles over tomaterne og ovenpå kommes den kogte skinke.
- Den luftørrede skinke fordeles og ovenpå kommes mozzarellaen.
- Tilsidst kommes grana ost på og der "smages til" med salt og peber.
- Sandwichen lukkes og er klar til servering.
(Burg evt. køkkenfilm til at "stramme den op" og læg i køleskab i 15 min.)
The Muffuletta Double Sub!