Mojo – med peberfrugt og pinjekerner

De næste par dage kommer der lidt inspiration fra mit eget besøg i Timm Vladimirs køkken. En aften hvor de spanske tapasretter var i fokus. Her er spaniens svar på den italienske pesto. Mojo er en perfekt lille dip til stegt/grillet kød, fisk eller bare et stykke godt brød.

IngredienserTil 4 person(er)

  • Olivenolie2 spsk
  • Rød peberfrugt skåret i tern1 stk
  • Hvidløg2 fed
  • Pinjekerner1/2 dl
  • Sherryeddike3 spsk
  • Manchego ost, revet3 spsk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kom olien på en varm pande og steg peberfrugt, hvidløg og pinjekerner gyldne over middel varme.
  2. Tilsæt sherryeddike og lad det koge ned på panden.
  3. Hæld hele pandens indhold op i en blender, tilsæt ost og blend til konsistensen er ensartet.
  4. Smag til med salt, peber og sherryeddike.

Server lun eller afkølet med godt brød til eller som tilbehør til stegt/grillet kød og fisk.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger