De næste par dage kommer der lidt inspiration fra mit eget besøg i Timm Vladimirs køkken. En aften hvor de spanske tapasretter var i fokus. Her er spaniens svar på den italienske pesto. Mojo er en perfekt lille dip til stegt/grillet kød, fisk eller bare et stykke godt brød.

IngredienserTil 4 person(er)
- Olivenolie2 spsk
- Rød peberfrugt skåret i tern1 stk
- Hvidløg2 fed
- Pinjekerner1/2 dl
- Sherryeddike3 spsk
- Manchego ost, revet3 spsk
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kom olien på en varm pande og steg peberfrugt, hvidløg og pinjekerner gyldne over middel varme.
- Tilsæt sherryeddike og lad det koge ned på panden.
- Hæld hele pandens indhold op i en blender, tilsæt ost og blend til konsistensen er ensartet.
- Smag til med salt, peber og sherryeddike.
Server lun eller afkølet med godt brød til eller som tilbehør til stegt/grillet kød og fisk.
Tags:blog, hurtigt, Køkken, lækkert, mad opskrift, mad opskrifter, madblog, madblogs, madopskrift, madopskrifter, Mojo, nemme opskrifter, nemt, nødder, opskrift, opskrifter, peberfrugt, spansk, spansk pesto, tapas, Timm Vladimirs køkken