Mirabellekage

Forrig weekend var jeg i sommerhus med mine piger og jeg fik de smukkeste mirabelle blommer med hjem. Det blev til en mirabellekage med en lækker kransekagebund.

IngredienserTil 8-10 person(er)

  • Marcipan300 g
  • Rørsukker150 g
  • Æggehvider3 stk
  • Gule miramelleblommer300 g
  • Flydende honningca. 2-3 spsk
  • Smørrelse til formen

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Udsten blommerne og del dem i to.
  3. Miks revet marcipan, rørsukker og æggehvider til en ensartet masse.
  4. Smør formen. Jeg må indrømme at jeg glemte det så jeg ved faktisk ikke hvilken smørrelse der er bedst :) Men lidt smør og et tyndt lag mel burde kunne gøre det :)
  5. Kom kransekagemassen i tærteformen og læg mirabelle blommer på hele overfladen.
  6. Dryp en tynd stråle honning på alle blommerne og kom den i ovnen i 30-35 minutter til den er gylden på overfladen.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger