Forrig weekend var jeg i sommerhus med mine piger og jeg fik de smukkeste mirabelle blommer med hjem. Det blev til en mirabellekage med en lækker kransekagebund.

IngredienserTil 8-10 person(er)
- Marcipan300 g
- Rørsukker150 g
- Æggehvider3 stk
- Gule miramelleblommer300 g
- Flydende honningca. 2-3 spsk
- Smørrelse til formen
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Udsten blommerne og del dem i to.
- Miks revet marcipan, rørsukker og æggehvider til en ensartet masse.
- Smør formen. Jeg må indrømme at jeg glemte det så jeg ved faktisk ikke hvilken smørrelse der er bedst :) Men lidt smør og et tyndt lag mel burde kunne gøre det :)
- Kom kransekagemassen i tærteformen og læg mirabelle blommer på hele overfladen.
- Dryp en tynd stråle honning på alle blommerne og kom den i ovnen i 30-35 minutter til den er gylden på overfladen.
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:blommekage, kage med blommer, kransekage, kransekage med frugt, mirabella opskrifter, mirabellablommer, mirabellaopskrift, mirabelle opskrifter, mirabelleblommer, mirabelleopskrift, opskrift med mirabellablommer, opskrift med mirabelleblommer, opskrifter med mirabella, opskrifter med mirabelle