Mini kødboller

Små kødboller som er den perfekte hapser. Lige til madpakken eller til den hurtige aftensmad.

Til 2-3 person(er)

  • hakket oksekød500 g
  • øko citron, ikke overfladebehandlet1 stk
  • hvidløg3-4 fed
  • salt & peber
  • kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

  1. Ud af 500 gram kan du få ca. 50 miniboller.. Så du skal bruge en vægt med et stykke bagepapir på ;) hvis ikke du har en vægt, så er 10 gram cirka en teske.
  2. Smid oksekødet op i en skål, skyl citronen og riv ca. 1/3 af skallen med et rivejern og smid op i til kødet, hak hvidløg fint og smid op i, tilsæt salt og peber og bland sammen.
  3. Varm panden på middelvarme med noget kokosolie, og start med at forme miniboller. Det jeg gjorde var, at jeg tog en klat med en teske, vejede klatten, formede den til en kugle med hænderne og lagde den så på panden.
  4. Gentag ovenstående indtil du ikke har mere hakket oksekød.
  5. Brun dine miniboller.
  6. Haps!

De er simpelthen den mest fantastiske hapser de her miniboller. De passer lige i madkassen, i fryseren eller til den kolde tomatsovs med rødbedesalat!

TIP: og hvis du ikke gider at lave miniboller, så laver du da bare helt normal-størrelse frikadeller ;)

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

<3

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 2 kommentarer

Dine oplysninger