Muttis minestronesuppe

Der er intet som suppe på en efterårsdag som i dag. Når jeg skal varme mig i kulden plejer jeg at lave min mors minestronesuppe. Den er fyldt med grønsager og masser af bacon :)

IngredienserTil 3 person(er)

  • Bacon i tern 2 pakker
  • Løg1 stk
  • Hvidløg3 fed
  • Gulerødder3 stk
  • Små kartofler5 stk
  • Blommetomater500 g
  • Blomkål1 stk
  • Grønsagsbouillon1,5 l
  • Pastaca. 1 håndfuld
  • Tørret timian1 spsk
  • Tørret oregano1 spsk
  • Tørret basilikum2 spsk

Fremgangsmåde

  1. Steg baconen helt sprød og steg herefter løg og hvidløg med i et par minutter.
  2. Riv gulerødderne og skær kartoflerne i tern. Kom det i en gryde sammen med tomaterne der er skåret i kvarte.
  3. Kom grønsagsbouillon i og lad det simre. Den samlede kogetid på suppen er 20 minutter: Se hvor længe din pasta skal koges og tilsæt det så det passer med den samlede kogetid.
  4. Imens deles blomkålen i små mundrette buketter. Kom dem i suppen når der er 5 minutter tilbage af kogetiden.
  5. Smag til med timian, oregano og basilikum.
Tags:, , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger