Melon og parmaskinke på pind

Jeg elsker at servere små hapsere til forret når vi får gæster. Forleden havde vi min veninde, hendes kæreste og søn til middag. Vi spise to slags hapsere til forret: Semidried tomater og mozzarella på pind og disse melon og parmaskinke på pind. Lækkert - nemt SÅ at nemt at lave!

IngredienserTil 4-8 person(er)

  • Galia melon1 stk
  • Parmaskinkeca. 5-6 skiver
  • Mynteca. 24 blade
  • Tandstikkere24 stk

Fremgangsmåde

  1. Skær melonen ud i mundrette stykker. Jeg brugte et parisiennejern som laver kugler. Det blev rigtig fint.
  2. Del alle parmaskinkeskiverne i 4 så du får 20-24 stk. og nip 20-24 blade af mynten.
  3. Lav et lille tårn med parmaskinke, mynteblad og melon. Fortsæt til du ikke har flere ingredienser tilbage.
  4. Nyd dem med dine gæster og et glas hvidvin. Du kan sagtens lave dem et par timer før og opbevare dem på køl indtil servering.
Tags:, , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger