Endnu en af vores isforsøg skal nu på bloggen. Denne gang har vi lavet en marcipanis med chokolade. Den er virkelig lækker og kan laves uden en ismaskine.

IngredienserTil 4-8 person(er)
- Pasteuriserede æggeblommer2 1/2 bæger
- Sukker1 dl
- Vanjilepulver1/2 tsk
- Rittersport med marcipan200 g
- Fløde5 dl
Fremgangsmåde
- Pisk sukker og æggeblommer lyse og luftige.
- Tilsæt vaniljesukker og den hakkede chokolade.
- Pisk fløden i en anden skål og vend den derefter i æggemassen.
- Kom isen i fryseren og vend jævnligt i den de første par timer så chokoladen ikke falder til bunds. Herefter kan den stå på frys til den skal serveres.
- Tag gerne isen ud 10-15 minutter før den skal serveres.
Åhh… jeg blev lige så glad, da jeg læste marcipan-is, for jeg har nemlig en del liggende i køleskabet… altså marcipan. Mon den og en anelse chokolade ikke kan gøre det ud for Rittersport??
Hej Pia,

Det tror jeg bestemt du kan. Bare det ikke ligger og klupmer i isen. En god ide kunne måske være at rive marcipanen i
Håber det lykkedes. Lad mig endelig vide hvordan det bliver
//Anja