Marcipanis med chokolade

Endnu en af vores isforsøg skal nu på bloggen. Denne gang har vi lavet en marcipanis med chokolade. Den er virkelig lækker og kan laves uden en ismaskine.

IngredienserTil 4-8 person(er)

  • Pasteuriserede æggeblommer2 1/2 bæger
  • Sukker1 dl
  • Vanjilepulver1/2 tsk
  • Rittersport med marcipan200 g
  • Fløde5 dl

Fremgangsmåde

  1. Pisk sukker og æggeblommer lyse og luftige.
  2. Tilsæt vaniljesukker og den hakkede chokolade.
  3. Pisk fløden i en anden skål og vend den derefter i æggemassen.
  4. Kom isen i fryseren og vend jævnligt i den de første par timer så chokoladen ikke falder til bunds. Herefter kan den stå på frys til den skal serveres.
  5. Tag gerne isen ud 10-15 minutter før den skal serveres.
Tags:, ,

Kommentér 2 kommentarer

Dine oplysninger

  1. Åhh… jeg blev lige så glad, da jeg læste marcipan-is, for jeg har nemlig en del liggende i køleskabet… altså marcipan. Mon den og en anelse chokolade ikke kan gøre det ud for Rittersport??

    • Hej Pia,
      Det tror jeg bestemt du kan. Bare det ikke ligger og klupmer i isen. En god ide kunne måske være at rive marcipanen i :)
      Håber det lykkedes. Lad mig endelig vide hvordan det bliver ;)
      //Anja