Mango nektarin granité

Wuuhuu! En is hvor det rent faktisk er meningen den skal krystalisere. Allerede der elsker jeg konceptet :) Denne mango nektarin granité er noget nær det nemmeste jeg længe har prøvet.

IngredienserTil 5-6 person(er)

  • Stor mango2 stk
  • Nektarin2 stk
  • Honning1 spsk

Fremgangsmåde

  1. Kom alt frugtkødet (altså uden skræl og sten) og honning i en blender.
  2. Blend det godt igennem til det bliver en lækker smooth masse.
  3. Kom det i en skål og sæt den i fryseren.
  4. Under indfrysningen, som ca tager 6 timer, skal du skrabe i isen med en gaffel. Du skal altså fremprovokere iskrystallerne på bedste vis. :) Jeg gjorde det ca hver 1 1/2 time.
  5. Når isen har stået på køl en 6 timers tid tages den ud og "skrabes" en sidste gang, før den fyldes i fryserkolde glas.
  6. Server isen med det samme!

Find andre is her:
Passion og ananas ispinde
Paleo bananis i hjemmelavet chokoladeskål
Jordbæris – sorbet
Flødeis med lakrids
Oreo-is
Laktosefri iskage med sprød bund
Mosters daim-is med Muttis twist

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 2 kommentarer

Dine oplysninger

    • Anja Friis Svar

      Det er nemlig super nemt Cecilia :) Det er bare at komme i gang og have tålmodighed til at isen fryser! ;)