Makronkager

For efterhånden en hel del år siden, var min fader i civilforsvaret, hvor de ofte fik serveret denne makronkage - og gudskelov fik han opskriften med hjem. Siden da er disse kager blevet serveret til adskillige festlige lejligheder i familien, for ikke nok med at de er utrolig lette at lave - så smager de også utrolig godt! Så hvis du ikke allerede er støt på denne efterhånden gamle opskrift, så er det bestemt ikke for sent at prøve den af! ;o)

Til 16 stk person(er)

  • Sukker300 g
  • Æg3 stk
  • Margarine125 g
  • Mel100 g
  • Makroner100 g
  • Mandelessens 2 tsk

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggene og sukkeret til en luftig masse
  2. Smelt margarinen og lad det afkøle lidt
  3. Tilsæt den smeltede margarine til massen og tilsæt ligeledes mel, makroner og mandelessens
  4. Hæld massen i muffinforme - men husk ikke at fyld formen helt op, da de hæver under bagning
  5. Kagerne bages ved 200 grader i 15-20 minutter

Kagerne kan med fordel bages en dag før brug, da de blot bliver mere svampede og efter min mening utrolig lækre :o )

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger