For efterhånden en hel del år siden, var min fader i civilforsvaret, hvor de ofte fik serveret denne makronkage - og gudskelov fik han opskriften med hjem. Siden da er disse kager blevet serveret til adskillige festlige lejligheder i familien, for ikke nok med at de er utrolig lette at lave - så smager de også utrolig godt! Så hvis du ikke allerede er støt på denne efterhånden gamle opskrift, så er det bestemt ikke for sent at prøve den af! ;o)

Til 16 stk person(er)
- Sukker300 g
- Æg3 stk
- Margarine125 g
- Mel100 g
- Makroner100 g
- Mandelessens 2 tsk
Fremgangsmåde
- Pisk æggene og sukkeret til en luftig masse
- Smelt margarinen og lad det afkøle lidt
- Tilsæt den smeltede margarine til massen og tilsæt ligeledes mel, makroner og mandelessens
- Hæld massen i muffinforme - men husk ikke at fyld formen helt op, da de hæver under bagning
- Kagerne bages ved 200 grader i 15-20 minutter
Kagerne kan med fordel bages en dag før brug, da de blot bliver mere svampede og efter min mening utrolig lækre )
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:cupcake, dessert, kage, makron, makronmuffin, muffins, nemme kager, nemme muffins, opskrift på muffins