Madpandekager

Jeg er helt vild med mexicansk mad, og de her madpandekager er perfekte som tortilla - 0g det bedste ved dem er jo, at de er helt laktose- og glutenfrie!

Ingredienser til ca. 8 pandekagerTil 4 person(er)

  • Majsmel100 g
  • Fuldkornsrismel60 g
  • Æg4 stk
  • Groft havsalt1/2 tsk
  • Olivenolie + en lille smule mere til stegning3-4 spsk
  • Vand4 dl

Fremgangsmåde

  1. Hør her.. eller, læs her.. De her pandekager er så nemme og hurtige at lave, at billedet fylder mere end instrukserne kommer til at gøre... er du klar? Okay, pisk... alle... ingredienser... sammen... i... en... skål... til du har en flot jævn og tynd pandekagedej.
  2. Varm derefter lidt olivenolie på en pande. Hæld så ca. 1 dl. dej på panden - du kan fx bruge et målebæger ;) - og steg madpandekagen et par minutter på hver side ved middelvarme.
  3. Til fyld brugte jeg oksekød m. grønsager, rucola og avocado. Bum!
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger