Lyserøde prinsesse kys

Nem dessert for både små og store prinsesser. Og hey, bare fordi den er nem, betyder ikke den smager dårligt. Alle mine gæster var fan af denne lille hyggelige sag til min føs'dag. Jeg skal samtidig lige advare mod at spise for mange, da kroppen kan gå i sukker-chok og have svært ved at sove. Jeg snakker af bitter, men sød, erfaring. :D

IngredienserTil 9 person(er)

  • Pasteuriserede æggehvider2 bæger
  • Sukker150 g
  • Chokolade (Marabou digestive er herre godt!)100 g
  • Rød frugtfarve4-6 dråber

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 130 grader.
  2. Pisk æggehvider og en tredjedel af sukkeret op.
  3. Tilsæt derefter resten af sukkeret og pisk så længe, at den bliver helt fluffy og elastisk.
  4. Tilsæt tilsidst den hakkede chokolade og den ønskede mænge frugtfarve. Husk der ikke skal mange dryp til før farven bliver kraftig.
  5. Kom massen op i de 9 muffinsforme med en sprøjtepose.
  6. Kom kyssene i ovnen i 50-60 minutter. Tiden kan variere, både pga. ovnens type og muffiensformene. De er bedst hvis de stadig er lidt bløde indeni, så lav evt. en tester, som du kan prikke og stikke lidt i. :) Namme!
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger