Nøj! Jeg kunne spise denne low FODMAP-venlig tunsalat hver dag! Jeg har både spist den til frokost, en rest som en del af min morgenmad og som en eftermiddagssnack :) It works! All day - every day :)

IngredienserTil 1-2 person(er)
- Tun i olie1 dåse
- Gulerod2 stk
- Rød peber1 stk
- Agurk1/2 stk
- Sorte oliven1 håndfuld
- Citronolie1 spsk
- Mayo2 spsk
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Kom tunen i en skål - selvfølgelig uden olien. Skræl og riv gulerødderne. Skær den røde peber i små tern. Halver den halve agurk på langs og fjern kernene med en teske. Skær dem i små tern. Snit også de sorte oliven i mindre stykker.
- Bland tun og grøntsager i en skål og tilsæt citronolie og mayo. Bland det hele grundigt, og smag til med salt og peber.
Se også opskriften på low FODMAP tunsalat på foodsome.dk.
Tags:low fodmap frokost, low fodmap opskrifter, low fodmap-venlig tunsalat, tunsalat