Low FODMAP-venlig tunsalat

Nøj! Jeg kunne spise denne low FODMAP-venlig tunsalat hver dag! Jeg har både spist den til frokost, en rest som en del af min morgenmad og som en eftermiddagssnack :) It works! All day - every day :)

IngredienserTil 1-2 person(er)

  • Tun i olie1 dåse
  • Gulerod2 stk
  • Rød peber1 stk
  • Agurk1/2 stk
  • Sorte oliven1 håndfuld
  • Citronolie1 spsk
  • Mayo2 spsk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Kom tunen i en skål - selvfølgelig uden olien. Skræl og riv gulerødderne. Skær den røde peber i små tern. Halver den halve agurk på langs og fjern kernene med en teske. Skær dem i små tern. Snit også de sorte oliven i mindre stykker.
  2. Bland tun og grøntsager i en skål og tilsæt citronolie og mayo. Bland det hele grundigt, og smag til med salt og peber.

Se også opskriften på low FODMAP tunsalat på foodsome.dk.

 

Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger