Jeg ELSKER denne her ret. Mest fordi den har en fantastisk smag, men også fordi den er super hurtig at lave. Perfekt til en hverdagsaften, hvor der ikke er tid de store gastronomiske mesterværker.

IngredienserTil 4 person(er)
- Blandede svampe500 g
- Olie til stegning
- Hvidløg i tynde skiver6 fed
- Fuldkorns linguini eller hjemmelavet frisk pasta500 g
- Skal af citron2 stk
- Frisk timian4 spsk
- Revet parmesan
ToppingTil 4 person(er)
- Tomater i tern8 stk
- Olivenolie6 spsk
- Æbleeddike4 spsk
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Rens svampene og steg dem i lidt olie i en stor gryde til de er gyldne (jeg brugte en wok).
- Lad hvidløget stege med de sidste 3-4 minutter. Krydr med salt og peber.
- Kog imens pastaen i rigeligt saltet vand til de er al dente.
- Dræn vandt fra, men gem lidt.
- Kom pastaen på panden med svampene sammen med citronskal og timian.
- Tilsæt evt. en smule af kogevandet fra pastaen, og smag til med salt og peber.
- Server med parmesan og top med tomaterne vendt i olie, eddike, salt og peber.
Hertil serverede jeg en salat med flere slags æbler og soyaristede mandler. Hvis du ønsker at bruge hjemmelavet frisk pasta kan du finde en opskrift på det her.
TIP! En laksefilet med dijonsennep er også virkelig god til retten.
Tags:blog, frisk pasta, fuldkorns pasta, fuldkornspasta, hurtig pastaret, hverdagsmad, italiensk, italienske opskrifter pasta, linguini, linguini ret, mad opskrift, mad opskrifter, madblog, madblogs, madopskrift, madopskrifter, nemt, opskrift, opskrifter, pasta med ost, pasta med svampe, pastaret, pastaretter