Lammekølle med hvidløg og persille lommer

Virkelig lækker lammekølle med både hvidløg og perille, som er presset ind i køllen som små lommer af smag. Opskriften er den min kære mor altid har lavet.

IngredienserTil 6 person(er)

  • Lammekølle1 ½ - 2 kg
  • Hvidløgca. 5 fed
  • Persille1 bundt
  • Hvidløgspeber og salt

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Lav små lommer i lammekøllen med en skarp kniv og fyld dem ud med kvarte hvidløg og lidt persille.
  3. Strø køllen med salt og hvidløgspeber.
  4. Brun lammekøllen på en rist i ovnen i ca. 15 minutter.
  5. Sku derefter ned på 180 grader i ca. 1 time og 15 minutter. Den skal være 70 grader i midten for at være rosa.
  6. Tag den ud af ovnen og lad den trække i sølvpapir i 15 minutter.
  7. Server sammen med en lækker salat og ovnbagte kartofler.
Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger