Virkelig lækker lammekølle med både hvidløg og perille, som er presset ind i køllen som små lommer af smag. Opskriften er den min kære mor altid har lavet.

IngredienserTil 6 person(er)
- Lammekølle1 ½ - 2 kg
- Hvidløgca. 5 fed
- Persille1 bundt
- Hvidløgspeber og salt
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 225 grader.
- Lav små lommer i lammekøllen med en skarp kniv og fyld dem ud med kvarte hvidløg og lidt persille.
- Strø køllen med salt og hvidløgspeber.
- Brun lammekøllen på en rist i ovnen i ca. 15 minutter.
- Sku derefter ned på 180 grader i ca. 1 time og 15 minutter. Den skal være 70 grader i midten for at være rosa.
- Tag den ud af ovnen og lad den trække i sølvpapir i 15 minutter.
- Server sammen med en lækker salat og ovnbagte kartofler.