Laksepakker med hasselnøddesmør og asparges

Super nemme og virkelig lækre laksepakker med sprøde forårsløg, hasselnøddesmør og asparges. Det bliver ikke nemmere at lave aftensmad en travl hverdag.

LaksepakkerTil 2 person(er)

  • Laksebøffer på ca. 175 g.2 stk
  • Forårsløg1 stk
  • Asparges6 stk
  • Hasselnødder25 g
  • Smør25 g
  • Lime1/2 spsk
  • Soya1/2 spsk

Evt. tilbehørTil 2 person(er)

  • Bønnefritter
  • Creme fraiche

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Riv to store stykker staniol og placer hver laksebøf i midten.
  3. Knæk bunden af aspargesen og læg dem op ad laksen.
  4. Rist hasselnødderne på en pande og gnid skallen af.
  5. Kom dem i en minihakker sammen med smør, soya og lime. Blend det så fint som muligt og sæt små klatter af smør på laksen.
  6. Luk laksen inde i staniolen og bag dem i ca. 10-15-20 min. Ovne er forskellige og bøfferne kan variere i tykkelse. Så hold øje med dem, og følg din egen fornemmelse for hvornår de er færdige.
  7. Server evt. med bønnefritter og lidt creme fraiche.
Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger