Laksepakke

Når man er på barsel, har man brug for hurtig mad, der selvfølgelig også er lækker! Det fede ved fisk, udover at fisk selvfølgelig er smaddersund og i Danmark spiser vi generelt ALT for lidt af det, så er den ret hurtig at tilberede! Jeg elsker laks, så derfor har jeg valgt denne fisk til denne uges tema.

LaksepakkeTil 2 person(er)

  • laksebøffer4 stk
  • øko citron
  • hvidvin
  • olivenolie
  • salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde din ovn på 200 grader varmluft, 200 grader normal ovn er også helt fint.
  2. Tag fire stykker stanniol og læg bagepapir i midten, jeg brugte f.eks. mellemlægspapir. Læg laksbøffen oven på bagepapiret. Fold så stanniolen rundt om laksen, ligesom små pakker, der skal bare være plads til at du kan krydre laksen.
  3. Krydr med salt og peber, drys lidt olivenolie over samt hvidvin, det er ca. 2-3 spsk. på hver bøf. Slut af med at rive lidt citronskal og drys over - og klem lidt citronsaft over laksebøffen også.
  4. Bag laksen midt i ovnen i ca. 15-20 minutter. Det kommer meget an på din ovn faktisk. Din laks skal ikke være tør. Den skal være saftig og pæn lyserød!
  5. Her har jeg serveret min laksebøf med rodfrugtefritter af gulerødder og pastinak, og bønne-pasta (som overhovedet ikke er paleo, men nejjjj hvor er det godt!).

Håber I kan lide min lille laksepakke :)

Du kan jo bruge hvilken som helst fisk til at lave sådan en nem ret – hellefisk er fantastisk til det, og torsk og ørred osv. osv. osv. Du kan også tilføje lidt flere ingredienser til din fiskepakke – f.eks. rejer, lidt fintsnittede gulerødder eller løg. Det er jo kun din fantasi som sætter grænser ;)

 

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger