Lakridsparfait

Denne lakridsparfait er super nem at lave og så smager den formidabelt. Det fantastiske ved parfait is er at de ikke kræver en ismaskine for at blive lækre.

IngredienserTil 2 person(er)

  • Sukker30 g
  • Pasteuriserede æggeblommer1 bæger
  • Fløde2 dl
  • Stærk lakridssirup1 tsk
  • Sød lakridssirup1 tsk

Fremgangsmåde

  1. Pisk sikker, æggeblommer og fløde til en floffy masse. (Pas på det ikke bliver til flødeskum)
  2. Kom de to teskeer lakridssirup i fløden og pisk det godt igennem.
  3. Kom massen i en beholder der kan tåle frost.
  4. Sæt den i fryseren 2-3 timer og den er klar til at blive spist.

Ladkridssirup kan købes i Magasin. Mit yndlingsmærke er dem fra lakridskongen over dem alle Johan Bülow :)

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger