Lakridscookies med citron og hvid chokolade

Hvis ikke i har opdatet det endnu så er jeg mega fan af lakrids. Her har jeg lavet lakridscookies med den bedste kombination af citronskal og lækre hvide chokoladestykker. MUMS!

IngredienserTil 10 person(er)

  • Blødt smør150 g
  • Rørsukker250 g
  • Brun farin75 g
  • Øko æg2 stk
  • Salt1/2 tsk
  • Hvedemel300 g
  • Rå lakridspulver6 tsk
  • Mandler75 g
  • Citronskal af2 stk
  • Hvid chokolade120 g

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Rør det bløde smør, rørsukker og brun farin sammen.
  3. Tilsæt dernæst et æg ad gangen og rør godt.
  4. Bland de tøre ingredienser i en skål og kom dem op til sukkermassen.
  5. Rist og hak mandlerne, riv citronskallen af to citroner og hak chokoladen. Kom det hele i skålen og bland godt.
  6. Sæt ca. en spsk. cookiesdej af på en bageplade med god afstand imellem. Der bliver ca. 20 stk.
  7. Bag dem i ovnen i ca. 10 minutter. De må ikke blive for mørke, så hold endelig øje med dem.
  8. Lad dem køle af på en bagerist og nyd dem med en kop kaffe eller et glas mælk.

Jeg har fundet opskriften på Johan Bülows hjemmeside og har tilføjet mine egene ideer.

Håber i kan lide dem – jeg er i hvert fald fan :)

//Anja

Tags:, , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger