Kys med lakrids og hvid chokolade

Er jeg den eneste der trænger til et kys i ny og næ? Hmm det tror jeg ikke, så derfor deler jeg min opskrift på kys med lakrids og hvid chokolade.

IngredienserTil 15 person(er)

 • Pasteuriserede æggehvider2 bæger
 • Sukker150 g
 • Lakridspulver1 spsk
 • Hvid chokolade (den hvide rittersport er vildt god)100 g

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 130 grader.
 2. Miks æggehvider og sukker. Der skal piskes en hel del. Massen skal blive ellastisk og få en skindende overflade.
 3. Tilsæt lakridspulveret og rør lidt igen.
 4. Hak den hvide chokolde og vend den i massen.
 5. Kom massen i en sprøjtepose eller almindelig plastiskpose med et stort hul i. Sprøjt massen up på en bageplade med bagepapir. Jeg fik 15 styk med ca. en diameter på 3 cm.
 6. Bag dem i ovnen i 40 minutter.

Resultatet er et lækkert kys med en blød og tyggegummi-agtig midte. Ønskes mindre “tyggegummi” kan man snildt forlænge tiden i ovnen.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 4 kommentarer

Dine oplysninger

 1. Nivethitha Svar

  Tusind tak for den lækre opskrift. Det var nøjagtig lige det jeg ledte efter. Glæder mig til at prøve den i weekenden!:)

  • Jamen velbekommen da Nivethitha :) Jeg håber du bliver lige så glad for den som jeg selv er :p God fornøjelse i weekenden – lad mig endelig vide hvordan de bliver ;)

 2. Nivethitha Svar

  Ååhhh de var helt fantastiske Anja :) Vi er nemlig stor fan af den der tyggegummi konsistens når det kommer til meringues her i hjemmet. Vi er kun to i hjemmet som er “gamle” nok til sødesager men manden sørgede meget hurtigt for at de var færdige inden weekenden var omme :p Jeg skal netop igang med at lave en batch til som skal med ned til svigerforældrene, så håber jeg at deres søn holder nallerne væk denne gang:)
  Endnu engang tusind tak for opskriften og rigtig god weekend til dig :)

  • Ejjj hvor er det bare skønt at høre der er nogle som har samme smag som jeg :) Bliver helt varm om mit lille madhjerte. Tak Nivethitha :D