Kyllingegryde

Kylling med tomat, gulerødder og chili. Yum Yum. En velsmagende simreret som slår igennem hver gang.

IngredienserTil 2-3 person(er)

  • kyllingefilet 4 stk
  • gulerødder300 g
  • flåede tomater2 dåser
  • løg2 stk
  • chili (rød/grøn)1 stk
  • bacon i tern1 pakke
  • vand4 dl
  • salt og peber til smagning

Fremgangsmåde

  1. Skræl/pil dine grønsager og skær dem i grove bidder af ca. 3-4 cm. Stil til side.
  2. Skær kyllingefileterne i ca. 3-4 tern hver. Stil til side.
  3. Steg bacon i en gryde. Steg det sprødt.
  4. Smid kyllingen op i gryden sammen med bacon. Svits kylling.
  5. Når kylling er svitset af, smid da alle grønsager, de flåede tomater samt vand op i gryden, bland det hele godt sammen, og lad stå og simre med låg på i 1,5 - 2 timer.
  6. Rør rundt engang imellem.
  7. Når din kyllingegryde har simret i de der 1,5 - 2 timer så er den faktisk klar! Tag gryden af varmen og rør kraftig rundt i kyllingegryden med en grydeske. Kyllingen er så mør, at den burde trevle når du rører rundt i gryden.
  8. Smag til med salt og peber, og server!

Jeg elsker den her ret, jeg synes den er så nem at lave og så smager den super godt.

Jeg kan godt lide den stærk, så jeg bruger de grønne chilier ;) På billedet har jeg serveret min kyllingegryde sammen med Anjas rødbedesalat, og det var et match made in heaven!

Du kan servere kyllingegryden som den er, med en salat, med brød til, nudler, ris, kartofler osv. Hvis du hælder mere vand i, så bliver det til en suppe! Som sagt.. i love this stew.

<3

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger