Kylling i tomatsovs med mozzarella topping

Bloggen har stået stille i noget tid. Og hvorfor har den så det? Jeg har været i gang med et større byggeprojekt, og er nu endelig flyttet ind i mit fine nye hus. Men der er nu stadig meget der skal gøres, derfor er jeg fan af retter som denne kylling i tomatsovs, der kun tager en halv time at lave! Du kan servere den med hvad du vil. Jeg har både fået spaghetti og ris til, og begge ting fungerer fint :)

IngredienserTil 4 person(er)

  • Kylligebryst600 g
  • Hakkede tomater2 dåser
  • Hvidløg2 fed
  • Løg1 stk
  • Piskefløde1 dl
  • Champignon200 g
  • Timian2 spsk
  • Balsamico2 spsk
  • Sukker2 tsk
  • Cayennepeber1/2 tsk
  • Salt og peber
  • Mozzarella125 g
  • Pamesan60 g

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 225 grader.
  2. Skær kylling, løg, hvidløg og champignon i tern og svits det hele af på en pande i ca. 5 minutter.
  3. I en skål ved siden af blander du hakkede tomater, fløde, balsamico, timian, sukker, cayennepeber og salt og peber. Mængden af salt er svær at bedømme. Jeg havde kommet lidt for lidt i. Men det er jo heldigvis til at rette op på når maden er serveret.
  4. Skær også mozarellaen i skriver og gør pamesanen klar til at blive revet over retten.
  5. I et ildfast fad hældes alt fra panden ned i. Kom herefter tomat/fløde blandingen over og fordel mozzarellaen ovenpå sovsen. Afslut tilsidst med at rive parmesan over retten.
  6. Kom den i ovnen og lad den stå i 15 minutter imens du tilbereder dit tilbehør.
  7. Server retten med spaghetti eller ris og top evt. med friske tomater.
Tags:, , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger