Kylling marineret i skyr og så tilberedt på grillen - det er sgu godt.

IngredienserTil 2-3 person(er)
- skyr300 g
- kylling i strimler700 g
- olivenolie0,5 dl
- chili1 stk
- hvidløg4 fed
- stødt koriander4 tsk
- stødt muskatnød1 tsk
- salt1 tsk
- peber1 tsk
- gurkemeje2 tsk
Fremgangsmåde
- Hak hvidløg og chili fint, og bland det i en skål sammen med olien, krydderierne og skyr.
- Bland kyllingen i marinaden og lad stå i køleskabet i mindst en time.
- Sæt kyllingen på grillpinde.
- Gril i ca. 15 minutter.
- Spis!
Jeg serverede mine spyd sammen med en salat af cherrytomater, agurk, forårsløg og mynte.
Tags:Kylling marineret i skyr, skyrmarineret kylling, yoghurtmarinade, yoghurtmarineret kylling
Lækker ret! Det skal jeg have lavet i løbet af sommeren på min nye gril
# http://www.morso.dk/
Hej Betina. Ja dét lyder som en brandgod idé