Da jeg var syg og blev passet af min nu afdøde farmor, blev jeg ofte forkælet med hendes hjemmelavede koldskål - dog uden kirsebær. Kirsebærene er mit lille twist på hendes lækre dessert. Jeg siger det bare: Farmors koldskål er den bedste!

IngredienserTil 3 person(er)
- Pasturiserede æggeblommer2 bæger
- Sukker3 spsk
- Vaniljekorn1 stang
- Kærnemælk5 dl
- Yoghurt naturel1 dl
- Friskpresset citronsaft1 spsk
- Kirsebær med stenca. 200 g
Fremgangsmåde
- Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen til en luftig masse.
- Pisk yoghurt naturel, kærnemælk og citronsaft i.
- Server med udstede og halverede kirsebær og kammerjunker.
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:blog, dessert, dessert opskrift, farmors koldskål, gammeldags koldskål, hjemmelavet koldskål, koldskål med bær, koldskål med tykmælk, koldskål med æg, koldskål med æggeblommer, kærnemælkskoldskål, madblog, madblogs, madopskrifter, opskrift, opskrifter, sommer dessert