Farmors koldskål med kirsebær

Da jeg var syg og blev passet af min nu afdøde farmor, blev jeg ofte forkælet med hendes hjemmelavede koldskål - dog uden kirsebær. Kirsebærene er mit lille twist på hendes lækre dessert. Jeg siger det bare: Farmors koldskål er den bedste!

IngredienserTil 3 person(er)

  • Pasturiserede æggeblommer2 bæger
  • Sukker3 spsk
  • Vaniljekorn1 stang
  • Kærnemælk5 dl
  • Yoghurt naturel1 dl
  • Friskpresset citronsaft1 spsk
  • Kirsebær med stenca. 200 g

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen til en luftig masse.
  2. Pisk yoghurt naturel, kærnemælk og citronsaft i.
  3. Server med udstede og halverede kirsebær og kammerjunker.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger