Kold tomatsovs

Dette er blevet til en af mine absolut yndlings sovse, den er så nem og smager så godt.

Til 4 person(er)

  • cherrytomater500 g
  • olivenolieca. 0,5 dl
  • honning1 tsk
  • salt
  • peber
  • chili

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 150 grader.
  2. Skyl tomaterne, skær i halve og smid op i en skål.
  3. Bland olivenolie, honning og krydderierne sammen, hæld ud over tomaterne som ligger i skålen og sørg for at tomaterne er godt smadret ind i det.
  4. Hæld tomaterne over på en bradepande med bagepapir og ind i ovnen i ca. 30 min.
  5. Efter en halv time, sæt da temperaturen på 200 grader og lad tomaterne blive i ca. 45 min.
  6. Tag tomaterne ud og lad dem køle af inden du hælder dem op i en skål.
  7. Når tomaterne er blevet kolde tager du din stavblender og blender et par gange, men ikke for meget, det skal ikke blive sådan en børnemads-agtig konsistens. Hvis ikke du har en stavblender kan du godt bruge en gaffel. Men helt ærlig, køb dig en stavblender..

Denne tomatsovs kan sagtens også spises varm, så blender du den bare før den når at blive kold ;)

TIP: brug lige præcis de krydderier som du vil! Jeg kunne forestille mig at oregano og knust koriander ville være rigtigt godt til den her :)

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

<3

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger