Jeg beklager på forhånd alle mine opskrifter med lakrids - men jeg er afhængig! Den originale opskrift kommer fra Mette Blomsterberg og så har jeg selv fiflet lidt med lakridsen ;)

IngredieserTil 20 person(er)
- Æg3 stk
- Sukker300 g
- Kokosmel300 g
- Marcipan100 g
- Skal af øko lime2 stk
- Lakridspulver2 spsk
- Hvid overtrækschokolade200 g
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienser (pånær overtrækschokoladen) i en skål og stil den efterfølgende på køl i en times tid.
- Når massen tages ud af køleskabet tændes ovnen på 180 grader.
- Form kokostoppene på en bageplade med bagepapir.
- Hvis massen klistre, kan du fugte fingrene med lidt koldt vand.
- De formede toppe sættes i ovnen i ca. 15 minutter.
- Når de færdige kokostoppe er kølet helt af smeltes chokoladen over vandbad og de dyppes heri. Haps!