Kokoskage

Dejlig lækker kokoskage som også indeholder banan og chokolade. Den serveres bedst kold med et stort glas friskpresset appelsinjuice på en varm sommerdag!

kokoskageTil 8 person(er)

  • Banan3 stk
  • Æg3 stk
  • Vaniljepulver3 tsk
  • Smeltet kokosolie1 spsk
  • Kokosmel200 g
  • Mørk Chokolade50 g

ChokoladetoppingTil 8 person(er)

  • Mørk Chokolade50 g
  • Kokosolie2 tsk

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen på 150 grader.
  2. Kage: put alt, undtagen chokolade, i en foodprocessor og blend indtil det er godt mixet sammen.
  3. Hak chokoladen og hæld i foodprocessoren. Rør det rundt med en gaffel eller giv det en "quickie" med foodprocessoren.
  4. Hæld kagemassen i en springform hvor bunden er beklædt med bagepapir, og bag i ovnen med sølvpapir på toppen i 30 min. Fjern så sølvpapiret og bag i ca. 20 min.
  5. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle af.
  6. Chokoladetopping: Når kagen er kølet af, smelt da chokoladen over et vandbad med kokosolien og hæld over kagen.
  7. Gem kagen i køleskabet og lad chokoladen stivne.
  8. oooooooog server!

Kagen gemmes i køleskabet i en lufttæt beholder.

Den serveres bedst helt kold fra køleskabet med et glas friskpresset juice. Du kan selvfølgelig også servere den med paleois eller friske bær eller noget andet frisk frugt!

One love <3

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger