Det kan ikke blive nemmere. Jeg elsker at lave disse knækbrød og have dem med som en snack i tasken.

Ingredienser til 15-20 stk.Til 10 person(er)
- Havregryn1 dl
- Sesamfrø1 dl
- Hørfrø1 dl
- Solsikkekerner1 dl
- Græskarkerner1 dl
- Rugmel3 1/2 dl
- Vand2 dl
- Oliven- eller jordnødeolie1 dl
- Bagpulver1 tsk
- Salt1/2 tsk
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienserne og rør til blandingen bliver jævn.
- Del dejen i to lige store portioner.
- Rul hver portion helt tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og læg dem på hver sin bageplade.
- Skær dejen i firkanter med en pizzaskærer eller en kniv, og bag knækbrødene i et kvarters tid ved 200 grader. Hvis stykkerne stadig er lidt bløde i konsistensen, bages de fem minutter til.