Knækbrød

Det kan ikke blive nemmere. Jeg elsker at lave disse knækbrød og have dem med som en snack i tasken.

Ingredienser til 15-20 stk.Til 10 person(er)

  • Havregryn1 dl
  • Sesamfrø1 dl
  • Hørfrø1 dl
  • Solsikkekerner1 dl
  • Græskarkerner1 dl
  • Rugmel3 1/2 dl
  • Vand2 dl
  • Oliven- eller jordnødeolie1 dl
  • Bagpulver1 tsk
  • Salt1/2 tsk

Fremgangsmåde

  1. Bland alle ingredienserne og rør til blandingen bliver jævn.
  2. Del dejen i to lige store portioner.
  3. Rul hver portion helt tyndt ud mellem to stykker bagepapir, og læg dem på hver sin bageplade.
  4. Skær dejen i firkanter med en pizzaskærer eller en kniv, og bag knækbrødene i et kvarters tid ved 200 grader. Hvis stykkerne stadig er lidt bløde i konsistensen, bages de fem minutter til.
Tags:, , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger