Kartoffelsalat med hytteost og rejer

Sommeren er stadig over Danmark, hvilket også betyder lækre danske kartofler. Her er de brugt i en lækker kartoffelsalat med hytteost og rejer. Den er inspireret af den græske tzatziki og er super lækker!

IngredienserTil 2-4 person(er)

  • Danske kartofler400 g
  • Hytteost2 dl
  • Agurk1/2 stk
  • Rejer 300 g
  • Dild1/2 bundt
  • Dijon sennep1-2 tsk
  • Hvidløg1/2 fed
  • Citronsaft1 spsk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Skrup kartoflerne og kog dem til de er møre.
  2. Køl dem af før de skæres i mundrette stykker.
  3. Imens blandes finthakket hvidløg, hytteost, sennep og citronsaft i en skål. Smag til med salt og peber.
  4. Skær agurken i tynde skiver og bland dem i skålen.
  5. Tilsæt til sidst kartoflerne og server med rejer og et drys dild på toppen.

Har du kartofler tilbage fra aftenen før, kan du snildt bruge dem til denne lækre kartoffelsalat. Så kan det næsten ikke blive nemmere at lave mad!

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger