Kammuslinger med hasselnødder og salat

Om det er Valentines eller ej, er det altid hyggeligt at forkæle din partner med en romantisk middag for to. Her er en opskrift på en nem forret der smager himmelsk og er ret nem at lave. Kammuslinger med hasselnødder og salat er oplagt til at imponere.

KammuslingerTil 2 personer person(er)

  • Skalotteløg1 stk
  • Smør75 g
  • Citronskal0,5 stk
  • Kørvel1 spsk
  • Purløg1 spsk
  • Hasselnødder45 g
  • Hasselnøddeolie1 spsk
  • Oliven olie1 spsk
  • Salt og peber

SalatTil 2 personer person(er)

  • Fuldkornssennep0,5 spsk
  • Rapsolie1,5 spsk
  • Feldsalat1 pakke
  • Bønnespirer1 håndfuld
  • Hvidvinseddikke0,5 spsk

Fremgangsmåde

  1. Varm panden op med olivenolie. Tilsæt skalotteløg og steg forsigtigt indtil løgene er blødgjort.
  2. Kom smørret i en skål og tilsæt de varme skalotteløj sammen alle de andre ingredienser - undtagen kammuslingerne.
  3. Kom kammuslingerne på panden og steg dem i 3-4 minutter, fordelt på hver side. Kom hasselnøddeolie på kammuslingerne under stegning. Stil dernæst kammuslingerne til side for at hvile i et par minutter.
  4. For salaten, pisk da sennep, olie og hvidvinseddike sammen i en skål. Kom grofthakket salat og bønnespirerne i skålen og vend det i dressingen.
  5. Placer tre kammuslinger på en tallerken med salat. Tilsæt skalotteløgsblandingen over kammuslingerne og drys hakkede hasselnødder over.
Tags:, , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger