Kammuslinger med edamamepure

Kammuslinger med edamamepure er en fantastisk forret. Bløde, søde kammuslinger, cremet edamamepure, sprød bacon og saftig lime. Mmm...

IngredienserTil 8 person(er)

  • Kammusling16 stk
  • Bacon8 skiver
  • Avokado1 stk
  • Olie1 spsk
  • Mayo1 1/2 spsk
  • Mynte1 spsk
  • Saft af citron
  • Olie
  • Salt og peber
  • Lime både til pynt

Fremgangsmåde

  1. Fyld en gryde med rigeligt vand og kog bønnerne heri. De skal have en 5 minutterstid.
  2. Lad bønnerne køle ned, pil dem ud og kom dem i en blender.
  3. Tilsæt avokado, olie, mayo og mynte og blend det hele.
  4. Smag til med citronsaft, salt og peber og sæt det på køl.
  5. Steg baconen sprød og lad det tørre på et stykke køkkenrulle.
  6. 4 minutter før der skal serveres steges kammuslingerne. De skal have en 2 minutters tid på hver side. De må endelig ikke blive overstegt, så bliver de som gummi og det kan vi ikke li.
  7. Smør lidt pure på tallerknerne, læg to kammuslinger oven på og smuldr et stykke bacon over. Læg et par skiver lime ved siden af og krydr med salt og peber.

Punkt 1-5 kan alle laves før der kommer gæster. Det eneste der så mangler er at stege kammuslingerne. Det kan næsten ikke være en nemmere forret, hvor man stadig kan have fokus på dine gæster.

Da jeg serverede retten drak vi et glas kold rose til. Det kan varmt anbefales.

Vidste du at du kan komme med Mad Kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

 

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger