Kaffeis med chokolade

Jeg elsker is som ikke behøver at køres på en ismaskine. Jeg har forsøgt mig med mange forskellige smage, men denne kaffeis med chokolade er virkelig et hit herhjemme.

IngredienserTil 4-8 person(er)

  • Pasteuriserede æggeblommer2 1/2 bæger
  • Sukker1 dl
  • Vaniljepulver1/2 tsk
  • Rittersport med esprasso200 g
  • Stærk kaffe4 spsk
  • Fløde5 dl

Fremgangsmåde

  1. Pisk æggeblommer og sukker lyst og luftigt.
  2. Tilsæt vaniljepulver og den hakkede chokolade.
  3. Lav 4 spsk. stærk kaffe og lad det køle af.
  4. Pisk fløden let i en anden skål.
  5. Kom den afkølede kaffe i æggemassen og vend derefter fløden forsigtigt i.
  6. Kom isen på køl og rør i den et par gange indenfor et par timer så chokoladen ikke falder til bunds. Når den næsten er frossen kan du bare lade den stå i fryseren til den skal bruges. Tag den gerne op 10 minutter før den skal bruges.
Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger