Jule pistaciekrameller

Super lækre pistaciekarameller med smagen af jul.

IngredienserTil 30 person(er)

  • Piskefløde1/2 l
  • Sukker250 g
  • Glukose sirup120 g
  • Stødt kanel1 tsk
  • Usaltede pistaciekerner150 g

Fremgangsmåde

  1. Kog fløde, sukker og glukose sirup op.
  2. Når det koger skrues der ned og og der røres jævnligt i massen.
  3. Langsomt vil det blive gyldent og tykne. Det tager omkring 45 minutter og skulle gerne ende med at slippe grydens bund.
  4. Tænd ovnen på 200 grader.
  5. Når karamellen er ved at få den rette konsisten ristes pictacienkernerne i 6 minutter i ovenen.
  6. Lad dem køle lidt og tilsæt dem og kanelen i karamellen når den er færdig.
  7. Beklæd et ildfast fad der er ca. 14 gange 24 cm. (Arealet skal bare ca. passe, så de ikke bliver for tykke) med bagepapir og hæld massen derop.
  8. Sæt karamellen på køl i ca. 4 timer, hvorefter du kan skære dem i kvardratiske tern.
Tags:, , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger