Jule myslikager

Lækre og sprøde myslikager med chokolade og et strejf af kanel. Et super godt alternativ til den klassiske chokolade/cornflakeskage :)

IngredienserTil 15 person(er)

  • Smør2 spsk
  • Honning3 spsk
  • Rug- eller havregryn100 g
  • Mandler50 g
  • Kokosmel4 spsk
  • Kanel2 tsk
  • 70% chokolade200 g
  • Kokosolie3 spsk

Fremgangsmåde

  1. Smel smør og honning på en pande.
  2. Hak mandlerne og kom dem op på panden sammen med ruggryn og kokosmel.
  3. Ris det til det får en gylden overflade og vend det med kanel.
  4. Spred myslien ud på et stykke bagepapir, hvor det skal køle ned.
  5. Når myslien er kold smeltes chokoladen og kokosolien over et vandbad.
  6. Vend chokolade og mysli sammen og fordel dem i små muffinsforme.
  7. Sæt dem på køl og kom dem derefter i en lufttæt beholder.

Inspirationen til opskriften kommer fra Alt For Damerne.

Tags:, , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger